X FACTOR 2015 ROMANIA, 25 SEPTEMBRIE: Sabrina Fabian, alias Barbie de Romania, la Antena 1

25.09.2015

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Momente incredibile la X FACTOR, editia din 25 septembrie 2015. Concurenti talentati, un juriu exigent, dar si un moment in care intreaga echipa X FACTOR a intrat in panica, sunt doar cateva dintre momentele X FACTOR de la preselectii. Vineri, 25 septembrie, nu pierdeti la Antena 1 cel mai complet show muzical al anului, scrie hotweek.ro.

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Sabrina Fabian, alias Barbie de Romania, este protagonista care a alertat intreaga echipa X FACTOR de la Antena 1. Nimeni nu se astepta sa ia parte la asa ceva. Pentru Barbie de România, scena X FACTOR nu va fi atât de colorată pe cât se aștepta. Vineri, 25 septembrie, de la 20.30, jurații X FACTOR de la Antena 1 au parte de un moment neașteptat, care panicheaza pe toată lumea.

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Până la 5 ani, Sabrina Fabian a trăit în SUA, tatăl ei fiind un american din Washington D.C. Apoi s-au mutat în România, mai ales că mamei îi era dor de familia de aici. Asa a ajuns la X FACTOR ROMANIA.

ERIKA ISAC, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. RAP de RAP, frate! Erika poate ajunge in finala X FACTOR

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Fostă patinatoare de performanță și supranumită Barbie de România, Sabrina Fabian vine la X Factor pentru a-și etala talentul: îmbrăcată într-un costum roz de piele și pe patine cu rotile, concurenta vrea să demonstreze că merită trei DA și trecerea în următoarea etapă a show-ului.

X FACTOR, 25 SEPTEMBRIE: Numai că nimeni nu se aștepta ca Sabrina să leșine pe scenă, chiar în fața juriului, alertând medicii și întreaga echipă a emisiunii. Ce s-a întâmplat cu ea și de ce a leșinat, cum reacționează jurații și, mai ales, care este deznodământul acestui incident, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară de la 20.30.

CONTINUAREA O POTI CITI AICI

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: x factor, hotweek, x factor 2015, x factor romania 2015, x factor 25 septembrie, sabrina fabian
Mondo News - Ultima ora:
Inchide