X Factor reuneste cei 12 finalisti pe cea mai impresionanta scena din Romania

29.10.2011

 

Editia din aceasta seara a emisiunii X Factor va fi transmisa Live de postul Antena 1. Cei 12 finalisti vor pasi sambata aceasta pe cea mai mare scena de sticla din Romania, intr-un decor impresionant pregatit special pentru editiile live ale emisiunii X Factor, potrivit site-ului a1.ro.

O echipa formata din 100 de oameni a muncit pentru realizarea decorului. Dupa 1000 de ore de munca, s-a deschis prima sticla de sampanie pentru realizarea spectaculosul decor care va gazdui sambata seara, de la 20.20, prezente carismatice cu voci de exceptie si vise marete.

Incepand de saptamana aceasta, cei mai buni 12 concurenti ai supershowului X Factor vor intra intr-o lupta dura, la finalul careia doar unul dintre ei va pleca acasa cu titlul de castigator al emisiunii si bineinteles cu marele premiu de 200.000 de euro.

Pentru a le sustine performanta si pentru a le oferi un cadru deosebit in care sa se simta deja invingatori a fost construit un decor de exceptie, demn de un adevarat spectacol live, asa cum va fi cel din editia urmatoare X Factor.

Cum vor evolua in continuare concurentii, cine va ramane in concurs si cine va fi eliminat, telespectatorii vor descoperi sambata si duminica aceasta la X Factor!

Sursa foto: Antena 1

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: x factor, finalisti, x factor romania
Mondo News - Ultima ora:
Inchide